Podržite trudnice, mame i tate u svojim gradovima i mestima širom Srbije!

Cilj projekta BEBA PLUS jeste da izgradi i razvije mrežu podrške za trudnice, mame, tate i porodice širom Srbije, koja će pomoći budućim roditeljima da se lakše odluče za roditeljstvo i pruži konkretnu pomoć tamo gde je ona najpotrebnija.

Trudnica 6 - Centar za bebe
Mama 4 - Centar za bebe

Da bi se u Srbiji rađalo više dece, ključno pitanje koje treba da postavimo nije šta mogu drugi da učnine, već: „Šta ja mogu da učinim da se rodi još jedna beba u Srbiji?“

Nizom kampanja i humanitarih akcija projekat BEBA PLUS želi da podstakne pojedince, porodice, škole, fakultete, kompanije i crkve da organizuju mrežu podrške u svojim lokalnim samoupravama i sami preuzmu odgovornost za stvaranje uslova u kome je svaka beba dobrodošla.

Podršku projektu BEBA PLUS možete pružiti:

Organizujte informativni događaj „BEBA PLUS“

Informativni događaj „BEBA PLUS“ skreće pažnju na činjenicu da je svaka beba dragocena. Ženama koje se suočavaju sa kriznom situacijom neophodne su informacije, savetovanje i podrška, kako bi bile ohrabrene da postanu majke. Svaka beba i njen život je nova prilika i nova šansa da naše društvo postane bogatije za još jednog člana.

 

Pozovite članove vaše porodice, prijatelje ili kolege u Vašu kompaniju, dom, restoran ili neki drugi prikladan prostor. Predstavićemo Vam naše projekte i aktivnosti, a Vi nam se možete priljučiti u nekima od njih.

 

Kontaktirajte nas i dogovorite termin za nezaboravni događaj uz predstavljanje „BEBA PLUS“ projekta.

 

Za Srbiju u plusu! BEBA PLUS!

Kako funkcioniše informativni događgaj „BEBA PLUS“?

Ekskluzivni deo: Životne priče žena koje su prošle naše savetovanje

Prilikom događaja „BEBA PLUS“- Vama i Vašim gostima ćemo prezentovati video u kome su detaljno predstavljeni svi naši projekti, kao i životne priče žena koje su prošle savetovanje u okviru projekta NISI SAMA.

Novo za kompanije!

 

Podržite naš projekat BEBA PLUS proizvodima vaše kompanije ili uplatom donacije od visini od najmanje 10.000 dinara i ostvarite pravo da dobijete vaučer koji omogućava mališanima zaposlenih u vašoj kompaniji da uživaju u novom konceptu čuvaonice za decu na dve lokacije na Vračaru i Novom Beogradu!

Za uplate svakog tromesečnog, šestomesečnog ili godišnjeg  paketa koji uplatite za vaše mališane do kraja godine, Čuvaonica poklanja dupli broj sati za vaše mališane!

 

www.cuvaonica.rs