Pomozimo trudnicama u kriznim situacijama

Svako savetovanje žena u situaciji krizne i neplanirane trudnoće je jedinstveno i nijedan slučaj ne nalikuje drugom.

 

Situacije i krize sa kojima se susreću devojke, žene i njihovi partneri su individualne i slojevite. Stoga naš tim nudi objektivne informacije i profesionalno savetovanje koje je prilagođeno individualnim potrebama naših klijenata.  

 

Naš cilj jeste da ohrabrimo žene i njihove partnere i osnažimo ih da se opredele za najdivniji zadatak na svetu –  rađanje i roditeljstvo.

 

Svaka beba je dobrodošla i zato trudimo se da pomognemo trudnicama da što lakše prevaziđu krizne situacije koje se javljaju tokom trudnoće. Vaša donacija će pomoći trudnicama na taj način što će im omogućiti da dobiju psihološku pomoć i savetovanje.

 

Budite i Vi deo nas i pomozite trudnicama!

Naš koncept savetovanja

Upoznajte se sa našim radom, savetovanjem trudnica u situaciji krizne i neplanirane trudnoće i pomoći koju im pružamo.

Prihvatanje, poštovanje i solidarnost

Beskompromisno prihvatanje, poštovanje i solidarnost sa trudnicama u njihovoj aktuelnoj životnoj situaciji, kao i podrška rađanju i roditeljstvu čine osnovu našeg savetovanja trudnica u situaciji neplanirane i krizne trudnoće.

Poverenje i ljubav - Centar za bebe

Poverenje i ljubav prema bližnjem

Pažljivim slušanjem, vrednovanjem i saosećanjem izgrađujemo odnos poverenja sa trudnicama koje traže pomoć i podršku. Pružamo praktičnu ljubav na delu, bez osuđivanja.

Rešavanje problema - Centar za bebe

Rešavanje aktuelnih problema

Zajedno sa trudnicama analiziramo njihovu životnu situaciju, njihove strahove i brige. Zajednički pronalazimo rešenja koja ohrabruju žene da rode svoje dete, koje nikada suštinski ne predstavlja problem.

Osnaživanje - Centar za bebe

Osnaživanje ličnih kapaciteta

Pomažemo trudnicama da otkriju snage koje se kriju u njima. Osnažujemo njihov osećaj vrednosti i pružamo im podršku da prihvate izazove sa kojima se suočavaju i da ih savladaju.

Nove perspektive - Centar za bebe

Ukazivanje na nove perspektive

Krizna situacija može da utiče na gubitak životne vizije i perspektive. Često se ne vidi izlaz iz tog začaranog kruga. Naše savetovanje pruža novo svetlo i nove perspektive za roditeljstvo i zajednički život sa detetom.

Slobodna obuka - Centar za bebe

Slobodna oduka

Svaka žena samostalno donosi odluku. Ali prilikom donošenja odluke, ženama moraju biti dostupne informacije i alternative. Ujedno, žene moraju biti sigurne u svoj izbor i njegove posledice. Mnoge trudnice tek nakon našeg savetovanja dobijaju mogućnost za slobodan i fer izbor.

Život beba - Centar za bebe

Život bebe kao dar

Ženama u situaciji krizne trudnoće ukazujemo na nov put izlaska iz krize, kojim zajedno koračamo. Ne ostavljamo nijednu ženu bez podrške! Svaka beba je prilika za novi početak!

Jer SVAKA BEBA JE DRAGOCENA!

Faza - Centar za bebe

Žene nas mogu kontaktirati :

Putem kontakt forme na našem sajtu

Na e-mail: info@nisisama.rs

Na broj telefona: 063 731 3042

Nastavak podrške

Korak po korak pratimo trudnice tokom perioda krizne situacije, ali i nakon toga. Ne ostavljamo ih same, već pored savetovanja, koje je prilagođeno njihovim individualnim potrebama, nastavljamo da im pružamo podršku.

Trudnica 2 - Centar za bebe

Podrška umesto abortusa

Svaka beba je dragocena i dobrodošla – zato zajedno trudnicama tokom kriznog perioda pružamo informacije, savetovanje i pomoć, kako bi im pomogli da se opredele za najdivniji zadatak na svetu – roditeljstvo. Sa svakom rođenom bebom naš svet postaje toplije, lepše i radosnije mesto za život!