Rođendan BEBA PLUS

Zamolite vaše prijatelje da umesto da vam kupe poklon za rođendan, prilože donaciju za žene koje se suočavaju sa kriznom trudnoćom i njihove bebe. Vaš rođendan može postati povod da jedna beba dočeka mnoge rođendane!

BEBA PLUS zajedno sa vama proslavlja vaš rođendan! Priključite se:

Da li vam je poznat sledeći scenario? Uskoro će vaš rođendan. Prijatelji i rođaci se već raspituju kakav poklon biste želeli i čime bi mogli da vas obraduju. Često je vaša prva pomisao: „O ne, zaista mi ništa nije potrebno!“ – Kako vam se dopada ideja da proslavite rođendan koji će pomoći jednoj bebi da ugleda svetlost dana! Umesto poklona koje očekujete za vaš rođendan, zamolite vaše goste da prilože donacije kojima pomažu bebama da se rode i njihovim mamama da prebrode kriznu situaciju na početku trudnoće. Vaš rođendan može postati povod da jedna beba dočeka mnoge rođendane!

Kratko ćemo predstaviti naš rad i našu kampanju: „Svaka beba je dragocena“. Kontaktirajte nas u vezi sa detaljima organizacije rođendana. Rođendan možete organizovati u vašoj kompaniji, instituciji, ili u privatnoj režiji.

Kako izgleda rođendan BEBA PLUS?

Kontaktirajte nas:

Saopštite nam datum vašeg sledećeg rođendana ili nas informište o proslavi koju planirate. Blagovremeno ćemo stupiti u kontakt sa vama radi organizovanja rođendana ili proslave. Dobićete od nas sve potrebne informacije i materijale: stilizovanu kutiju za prikupljanje donacija, informativni i promo materijal, kao i instrukcije za uplatu prikupljenih donacija na račun udruženja Centar ZA BEBE.

Želimo vam srećan BEBA PLUS rođendan!