Naše kampanje

Promocija naših ciljeva u javnosti

Želimo da ukažemo na potrebe žena u situaciji krizne trudnoće, kao i na dostojanstvo, vrednost i lepotu svakog ljudskog života.

Savetovanje i konkretna pomoć

Nakon profesionalnog savetovanja i konkretne pomoći većina žena se odlučuje da zadrži bebu!

Naš cilj nije moguće ostvariti bez podrške ljudi koji podržavaju naš koncept profesionalnog savetovanja i konkretne pomoći trudnicama. Samo uz vašu pomoć možemo ukazati na potrebe žena i njihovih partnera koji se suočavaju sa kriznom trudnoćom, izgraditi mrežu podrške i ponuditi konkretna rešenja. Stoga vas pozivamo da se uključite u neku od naših kampanja i postanete deo mreže BEBE PLUS čije je moto: “SVAKA BEBA JE DRAGOCENA”.

KAMPANJA

„FLAŠICE ZA BEBE“

Male flašice, veliki učinak

Jedan od najboljih načina da podržite trudnice u nevolji jeste da prikupite simbolične donacije u flašici za bebe. Nakon predstavljanja našeg projekta BEBA PLUS, možete poneti naše flašice za bebe i tako širiti centralnu poruku našeg projekta: da je SVAKA BEBA DOBRODOŠLA. Kampanju „Flašice za bebe“ možete organizovati prilikom proslave rođendana, jubileja ili proslava u firmi i prodičnih okupljanja.

ROĐENDAN „BEBA PLUS“

Umesto poklona za vaš rođendan, prikupite donacije za trudnice u kriznoj trudnoći

Kako vam se dopada ideja, da vaš naredni rođendan bude povod da pomognete ženama u situaciji neplanirane i krizne trudnoće? Možete prikupiti donacije koje će pomoći bebama da se rode. Tako će vaš rođendan postati povod za mnoge dečje rođendane.

Mreža za podršku trudnicama! Priključite se!

Prijavite se za naš Newsletter

INFO-DOGAĐAJ „BEBA PLUS“

Organizujte večeru ili događaj pod sloganom: „BEBA PLUS“

Cij organizacije događaja ili večere pod sloganom „BEBA PLUS“ jeste da skrene pažnju na činjenicu da je svaka beba dragocena i da su ženama koje se suočavaju sa kriznom situacijom tokom trudnoće neophodne informacije, savetovanje i podrška, kako bi bile ohrabrene da postanu majke. Svaka rođena beba predstavlja novu priliku i šansu da naše društvo postane bogatije i kreativnije.

Organizujte događaj u vašoj firmi, pozovite prijatelje, kolege ili članove porodice u vaš dom, restoran ili neki drugi prikladni prostor. Naš tim će predstaviti naše aktivnosti i dati vam mogućnost da se i lično uključite u mrežu BEBA PLUS.

Kontaktirajte nas i dogovorite termin za nezaboravno veče uz „Beba plus“ projekat. Za Srbiju u plusu! Svaka beba je dragocena!